dijous 9

10:00 h Repartiment del programa de festes per la reina i les dames

A la Casa de la Festa, repartiment del programa de festes per la reina i les dames, fins a les 13.00 h.

16:00 h Repartiment del programa de festes per la reina i les dames

A la Casa de la Festa, repartiment del programa de festes per la reina i les dames, fins a les 17.30 h.

17:30 h Obertura d'exposicions

Obertura d'exposicions:

El Convent, espai d'art, carrer de l'Hospital, 5, TEST 2019. VII Mostra d'Art i Creativitat, amb l'exposició del fotògraf Jesús Monterde, la pintora Ana Císcar i l'artista multidisciplinari Luce. Organitza la Regidoria de Museus. Fins al 25 de maig.

Museu de la Ciutat Casa de Polo, carrer de Joan Fuster, 33, exposició de pintura sota el títol "Mestre Biot". Organitza la Regidoria de Museus. Del 9 de maig al 27 de juliol.

Casa de l'Oli, plaça de Mossén Ballester, 1, exposició d'IMAGINÀRIA Fotografia Enprimavera19, amb el títol "Flores de otoño" de Hanna Jarzabek. Organitza la Regidoria de Museus. Del 9 de maig al 8 de juny. Col·labora la Universitat Jaume I.

Comunitat de Regants, avinguda de la Murà, 9 (sala d'actes). En commemoració del 150 aniversari de la Comunitat, tindrà lloc una exposició de pintura a l'oli, aquarel·les i escultures sota el títol "Fruit de l'aigua", dels artistes Juan Llorens, Pascual Cándido, Mapi Capilla, Ricardo Gil, Melchor Zapata i Luis Bolumar. Del 10 al 19 de maig. Durant l'exposició es pintarà un quadre pels artistes participants, amb la intenció de realitzar posteriorment una subhasta solidària.

Caixa Rural Vila-real (a les sales d'exposicions) del 10 al 19 de maig. Horari de 18.00 a 21.00 h:

  • Amparo Santamarina (Ceràmica)
  • Carmen Carot (Acrílic)
  • Francisco Roselló (Oli i aquarel·la)
  • Javier Echarri (Olis)
  • Cornelia Grigore (Olis)
  • Antonio González (Esmalt, oli i oli amb espátula)