diumenge 12

07:00 h Concurs de pesca

Al port de Borriana, concurs de pesca Sant Pasqual. Organitza Club Esportiu El Pescador. Patrocina la Regidoria d'Esports.

09:00 h Torneig de bàsquet de categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil

Al pavelló Bancaixa, torneig de bàsquet de categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Organitzen el Club Esportiu Bàsquet Vila-real i la Regidoria d'Esports.

10:00 h I Torneig Ruralnostra de pàdel (final)

Al Club de Tennis Vila-real, I Torneig Ruralnostra de pàdel (final). Organitzen el Club de Tennis Vila-real i la Regidoria d'Esports.

11:30 h Missa

Missa a la capella del Crist de l'Hospital, amb l'assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats. Actuarà el Cor Ciutat de Vila-real Fundació Caixa Rural, dirigit per Miguel Alepuz. A continuació, al Convent, homenatge a la dona i l'home de més edat de la ciutat, amb l'assistència de la reina de les festes, dames de la ciutat i autoritats.

11:30 h XX Concentració de gos rater

A la plaça Major, XX Concentració de gos rater. Organitza l'Associació Gos Rater de Vila-real, la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, i la de Tradicions.

16:00 h 56a Cavalcada de festes

56a Cavalcada de festes. Premis a la millor crítica, la millor disfressa i les tres millors carrosses. Itinerari: av. Francesc Tàrrega, av. Murà i av. Pius XII. Organitzen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

17:00 h Concurs de coloms esportius

Al camp de vol, camí de Betxí, concurs de coloms esportius, homenatge a Pepe, el Mañano. Organitza el Club de Colombicultura La Unió Vila-real.

17:00 h Ball amb disc

Al CEAM, carrer de Gamboa, 29, ball amb disc. Organitza el Consell d'Usuaris del CEAM.

18:00 h Concurs de menjar hot dogs

A l'avinguda d'Europa, s/n, concurs de menjar hot dogs, inscripció 3 €. Organitza Skate Bar.