dilluns 13

11:00 h Jugant, jugant

A la plaça de Sant Ferran, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb Happy Hinchables. Patrocina Preventec. Organitza la Junta de Festes.

11:00 h Inauguració de l'exposició

Al CEAM, carrer de Gamboa, 29, a la sala d'arts plàstiques, inauguració de l'exposició "Fi de curs" dels treballs realitzats pels alumnes de les activitats de manualitats, informàtica, costura, memorització, patchwork, lectoescriptura, ceràmica i pintura amb tela. Organitza el Consell d'Usuaris del CEAM.

12:30 h Entrada de vaques

Entrada de vaques pels carrers de Zumalacárregui, Salvador, Josep Ramon Batalla i Raval del Carme, i solta de vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Raúl Monferrer. Organitza la Junta de Festes.

16:30 h Vaques

Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Raúl Monferrer. Organitza la Junta de Festes.

17:00 h Street Handball

A la plaça Major, Street Handball. Organitza Club Handbol Vila-real.

18:00 h Xulla de pa i porta

A l'avinguda d'Europa, s/n, xulla de pa i porta. Organitza Skate Bar.

18:00 h Inauguració de l'exposició "El Sagrat Cor de Jesús"

A la casa social de la Congregació de Filles de Maria Immaculada, inauguració de l'exposició "El Sagrat Cor de Jesús" pel seu any jubilar. Romandrà oberta del 13 al 19 de maig, de 18.00 a 20.00 h. Organitzen la Congregació de Filles de Maria Immaculada i la Regidoria de Tradicions.

18:00 h Concert

A la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, concert. Organitzen la Societat de Música Acadèmica de Vila-real, la Caixa Rural Vila-real i la Regidoria de Cultura.

18:00 h Tardeo flamenc amb el grup Rumba Sierra

Al carrer de les Creus Velles, 19, tardeo flamenc amb el grup Rumba Sierra. Organitza la Penya La Taina.

18:30 h Concurs Llançament Boig

Al carrer de l'Assumpció, 40, concurs Llançament Boig a benefici de l'Associació Familiars d'Alzhèimer AFA. Donatiu 1 €. Col·laboren Restaurant Menfis, Carnicería Jaume, Quesomentero, Peluquería Rebeca, Papelería Carmen, revista Poble, Esport 2, Ràdio Vila-real, Pirovila i Herboristeria Cura amb Natura. Organitza la Penya Pocs i Bojos.

19:00 h Elaboració d'allioli abans de la xulla

A la plaça Major, elaboració d'allioli abans de la xulla, en commemoració de la declaració de la Nit de la Xulla com a Festa d'Interés Turístic Provincial. Organitza la Junta de Festes.

19:00 h Jugant, jugant

A la zona de cadafals, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb encierro infantil de carretons, capejades, concurs de retallades i regals, a càrrec de Bou per la Vila. Organitza la Junta de Festes.

20:00 h VIII Lliurament de la Pata d'Or

Al Raval del Carme, 37, VIII Lliurament de la Pata d'Or a la Comissió de Penyes. Organitza la Penya Pata Negra.

20:00 h Sopar de xulla de pa i porta

A la seu de l'Associació de Pensionistes i Jubilats La Murà (carretera d'Onda, 15), sopar de xulla de pa i porta. Seguidament, ball amb orquestra. Organitza la Junta de Festes.

21:00 h Macrosopar de penyes i veïns

Al carrer de Santa Anna, 7, macrosopar de penyes i veïns. Organitza la Penya Trifulcà.

21:00 h Tradicional xulla

Tradicional xulla pels carrers de la ciutat, declarada Festa d'Interés Turístic Provincial.

21:00 h Xulla de pa i porta

A la seu de l'Associació de Pensionistes i Jubilats El Prado, xulla de pa i porta. Tot seguit, ball amb el músic Miguel Ángel. Organitza la Junta de Festes.

21:00 h Sopar de xulla

Al CEAM, carrer de Gamboa, 29, sopar de xulla, i seguidament, ball de disc, patrocinat pel Consell d'Usuaris del CEAM.

22:30 h Actuació del grup rociero Jakaranda

Al carrer del Comte de Ribagorça, 7, actuació del grup rociero Jakaranda. Organitza l'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real.

23:00 h Jugant, jugant

A la zona de cadafals, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb carretó embolat, a càrrec de Bou per la Vila. Organitza la Junta de Festes.

23:45 h El musical We love Queen

A la plaça Major, el musical We love Queen. Organitza la Junta de Festes.

00:30 h Nit de xulla amb discomòbil i el ball del farolet

Al carrer de l'Exèrcit, 3, nit de xulla amb discomòbil i el ball del farolet. Patrocina Happy Hinchables. Organitza la Penya Fem Festa.

01:00 h Festa Diez

Al Recinte de la Marxa, Festa Diez. Organitza la Junta de Festes.