dimarts 14

10:30 h Un sant Pasqual de cine

Als Multicines Sucre de Vila-real, Un sant Pasqual de cine. Totes les exhibicions a 3 €. Projeccions al matí i a la vesprada. Reserva les teues entrades en http://www.sucrecines.com.

11:00 h Jugant, jugant

Al parc de la Maiorasga, Jugant, jugant, activitats per als menuts amb Wanda Parc. Organitza la Junta de Festes.

11:00 h Campanya de sensibilització ACUDIM

A la plaça Major, campanya de sensibilització ACUDIM amb el lema "No tenim una malaltia, tenim una condició diferent", dedicat a les persones amb discapacitat intel·lectual. Organitzada per l'Associació Col·lectiu Unió d'Integració al Discapacitat ACUDIM.

12:00 h Campanya de reciclatge de vidre per a penyes

Al carrer de Lluís Vives, al costat de la torre Motxa, campanya de reciclatge de vidre per a penyes, amb premis de productes de la terra per a la penya que més recicle. Pesatge a la bàscula de 13.00 a 17.00 h. Organitzen la Comissió de Penyes, la Junta de Festes, la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic i Ecovidrio.

12:30 h Lliurament dels guardons del XIII Concurs de redacció escolar, V Concurs de papiroflèxia i III Concurs de dibuix

A l'Asador Gades, darrere de l'Ajuntament, inauguració del Punt de la Festa de Poble, amb el lliurament dels guardons del XIII Concurs de redacció escolar, V Concurs de papiroflèxia i III Concurs de dibuix. Organitza la revista Poble, col·labora Papyro i patrocinen Vivanta Vila-real, BR Asociados Grupo Nexta, Automoción Cano Peset Vidal Kia Vila-real i l'Ajuntament de Vila-real.

13:30 h Festa de la 3a edat

Al Centre de Congressos, Fires i Trobades, festa de la 3a edat, amb paella monumental i, tot seguit, ball amb orquestra. Organitza la Junta de Festes.

18:00 h Bou per la vila

Bou per la vila, amb el bou núm. 12, guarisme 4, de la ramaderia Herederos de Gregorio Garzón, patrocinat per l'Associació Taurina Bou de Sant Pasqual i el bou núm. 41, guarisme 4, de la ramaderia Marqués de Albaserrada. Organitza la Junta de Festes.

18:00 h Exhibició de gimnàstica artística

Al pavelló Sebastián Mora, exhibició de gimnàstica artística. Organitzen el Club Gimnàstica Vila-real i la Regidoria d'Esports.

18:00 h Concert

A la sala d'actes de la Caixa Rural Vila-real, concert. Organitza la Societat de Música Acadèmica de Vila-real, la Caixa Rural Vila-real i la Regidoria de Cultura.

19:00 h Jugant, jugant

A la plaça Major, Jugant, jugant amb Pop's Corn en concert, a càrrec de La Fam. Organitza la Junta de Festes.

22:00 h Final de VMOL, V Concurs de grups musicals i artistes de música electrònica

A la plaça Major, final de VMOL, V Concurs de grups musicals i artistes de música electrònica. Organitza la Regidoria de Joventut.

23:00 h Bou embolat

Bou embolat amb els bous de la vesprada patrocinats per l'Associació Taurina Bou de Sant Pasqual i per la Junta de Festes, amb embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb el Raval del Carme. Organitza la Junta de Festes.

00:00 h Factory Night discomòbil

Al Recinte de la Marxa, Factory Night discomòbil. Organitza la Junta de Festes.