dimecres 15

11:00 h Jugant, jugant

A la plaça de la Panderola, Jugant, jugant, activitats per als menuts amb el tren de l'Associació Cultural Ferrocarril de Farja de Benicàssim. Organitza la Junta de Festes. Col·labora la Penya La Merla.

11:00 h Missa

A l'església major Sant Jaume, missa en honor a sant Isidre Llaurador, amb l'assistència de la reina de festes i les dames de la ciutat. Organitza l'Associació Local d'Agricultors i el Consell Agrari.

12:00 h Punt de la Festa de Poble

A l'Asador Gades, darrere de l'Ajuntament, Punt de la Festa de Poble. Organitza revista Poble. Patrocinen Vivanta Vila-real, BR Asociados Grupo NEXTA, Automoción Cano Peset Vidal Kia Vila-real i l'Ajuntament de Vila-real.

12:00 h Presentació del núm. 21 de la revista Font

A la Casa dels Mundina (primer pis), presentació del núm. 21 de la revista Font de la Regidoria de Normalització Lingüística.

16:30 h Jugant, jugant

A la plaça de la Panderola, Jugant, jugant, activitats per als menuts amb el tren de l'Associació Cultural Ferrocarril de Farja de Benicàssim. Organitza la Junta de Festes.

17:00 h Concurs de coloms esportius

Al camp de vol, camí de Betxí, concurs de coloms esportius, homenatge a Pepe, el Mañano. Organitza el Club de Colombicultura La Unió Vila-real.

17:00 h Dia popular

Al recinte de la fira d'atraccions, instal·lada al carrer del Cardenal Tarancón, al costat del jardí de Jaume I, dia popular, totes les atraccions al preu d'1,50 €. Organitza l'Associació d'Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL).

17:30 h Festa infantil solidària a favor de Pintando el camino en rosa-Aspanion

Al carrer de l'Ecce Homo, 61, festa infantil solidària a favor de Pintando el camino en rosa-Aspanion. Organitza la Penya El Sifó.

17:30 h Exhibició de skate, roller, escúter, grafit, classe magistral i iniciació

A l'avinguda d'Europa, s/n, exhibició de skate, roller, escúter, grafit, classe magistral i iniciació. Organitza Skate Bar.

18:00 h Bou per la vila

Bou per la vila, amb el bou núm. 12, guarisme 5, de la ramaderia José Luis Marca, patrocinat per l'Associació Vila-real Taurina, i el bou núm. 18, guarisme 5, de la ramaderia Julio García, patrocinat per l'Associació Taurina Guarismo 9. Organitza la Junta de Festes.

18:00 h Berenar amb dolços i café

A la seu de l'Associació de Pensionistes i Jubilats El Prado, berenar amb dolços i café.

19:00 h Jugant, jugant

A la plaça Major, Jugant, jugant, amb Cantajuegos, a càrrec de Scena Sound. Organitza la Junta de Festes.

19:00 h Últim dia de novena i santa missa

A la basílica de Sant Pasqual, últim dia de novena i santa missa. A continuació, processó eucarística (basílica de Sant Pasqual, Mare de Déu de Gràcia, Bayarri, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual).

19:30 h Actuació de Papá Chamán i The Moody Sun

Al carrer de Nules, 1, actuació de Papá Chamán i The Moody Sun. Col·labora Bar Casa Albes. Organitza la Regidoria de Festes.

22:00 h Revista parlada Camino

A l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, revista parlada Camino, especial festes. Organitza la Congregació de Lluïsos.

23:00 h Bou embolat

Bou embolat amb els bous de la vesprada, patrocinats per les associacions taurines Vila-real Taurina i Guarismo 9, amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb el Raval del Carme. Organitza la Junta de Festes.

00:00 h Vila-tton Old School

Al Recinte de la Marxa, Vila-tton Old School. Organitza la Junta de Festes.