dijous 16

11:00 h Jugant, jugant

A la plaça de Colom, Jugant, jugant, amb Creactivitat SC. Organitza la Junta de Festes.

11:00 h Jugant, jugant

A la plaça de la Llibertat, Jugant, jugant, activitats per als menuts, amb Parques Infantiles Lolín. Patrocina Preventec. Organitza la Junta de Festes.

12:00 h Toc manual de l'àngelus i de l'avemaria

Al campanar de la basílica de Sant Pasqual, el grup d'Amics de les Campanes de Sant Pasqual commemoraran els 479 anys del naixement del nostre patró amb el toc manual de l'àngelus i de l'avemaria repicada.

12:00 h Cloenda del Punt de la Festa de Poble

A l'Asador Gades, darrere de l'Ajuntament, cloenda del Punt de la Festa de Poble amb el sorteig de diferents regals entre tots els subscriptors de la revista i visitants. Organitza revista Poble. Patrocinen Vivanta Vila-real, BR Asociados Grupo Nexta, Automoción Cano Peset Vidal Kia Vila-real i l'Ajuntament de Vila-real.

12:30 h Entrada de vaques

Entrada de vaques pels carrers de Zumalacárregui, Salvador, Josep Ramon Batalla i Raval del Carme, i solta de vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia Hermanos Bellés. Organitza la Junta de Festes.

14:00 h Dinar de germanor

Al restaurant Menfis, dinar de germanor de l'Associació de Pensionistes i Jubilats La Murà.

16:30 h Vaques

Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia La Espuela. Organitza la Junta de Festes.

17:30 h Exhibició workout i iniciació de cal·listènia

A l'avinguda d'Europa, s/n, exhibició workout i iniciació de cal·listènia. Organitza Skate Bar.

18:00 h Concert

A la sala d'actes de la Caixa Rural Vila-real, concert. Organitza la Societat de Música Acadèmica de Vila-real, la Caixa Rural Vila-real i la Regidoria de Cultura.

18:00 h Campanya d'aliments solidaris

Campanya d'aliments solidaris. Inici de la recollida d'aliments i donatius solidaris als porxes de la plaça de la Vila. Organitzen Càritas Interparroquial de Vila-real i la Junta de Festes. Col·laboren la Comissió de Penyes i la Caixa Rural Vila-real.

18:15 h Concentració

A l'encreuament del carrer de la Cova Santa amb la plaça Major, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l'ofrena.

18:30 h Ofrena de flors

Ofrena de flors amb tapís floral a sant Pasqual per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes per la plaça Major, plaça de la Vila, carrer Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual. Recull els rams la Penya L'Esquella. Col·labora Maria García. Organitzen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes. Tot seguit, tradicional foguera, amb lloc reservat per als estendards de les associacions i penyes que participen en l'ofrena, que portaran el garbonet. En acabar, a la Casa dels Mundina, acte d'homenatge a les reines de les festes de 1969 i 1994, Susana Pesudo Calatayud i Gisela Usó Rubert, i les dames de la ciutat.

19:30 h Tardeo flamenc amb Decajón

Al carrer Major Sant Doménec, 31, tardeo flamenc amb Decajón, 10é aniversari de la Penya La Moixaina.

21:30 h Repartiment

Al Recinte de la Marxa, repartiment dels lots de menjar per al Concurs d'empedrats. Organitzen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

22:00 h 31é Concurs d'empedrats

Al Recinte de la Marxa, 31é Concurs d'empedrats per a penyes. Patrocina Caixa Rural Vila-real i Carrefour. Tot seguit, discomòbil Vil Party. Organitzen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

23:00 h Teatre valencià

A l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, teatre valencià a càrrec del grup de teatre Els XIII, amb la representació de l'obra El diablo quiere ligar, comèdia còmica en tres actes, textos adaptats i dirigits per Valentín Nostrort Herrero. A benefici de Mans Unides. Donatiu 5 €. Organitzen la Regidoria de Cultura i la Junta de Festes.

23:00 h Tribut a Luis Miguel

A la plaça Major, tribut a Luis Miguel. Organitza la Junta de Festes.

00:00 h Discomòbil amb DJ Roca i DJ JN

Al carrer de la Pietat, 19, discomòbil amb DJ Roca i DJ JN. Organitza la Penya L'Esquella.