dissabte 18

08:00 h Entrada de bous i vaques

Entrada de bous i vaques pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia El Mijares. Patrocina la Junta de Festes.

10:30 h Pujada al campanar

A l'església Arxiprestal, pujada al campanar. Horari: de 10.30 a 13.00 h i de 16.30 a 18.30 h. Organitza la Junta de Festes.

12:00 h Dinar de germanor de penyes

Al passeig de l'Estació, 8, dinar de germanor de penyes. Organitza la Penya Bandolers.

12:00 h Campanya de reciclatge de vidre per a penyes

Al carrer de Josep Ramon Batalla, encreuament amb el carrer de l'Exèrcit, campanya de reciclatge de vidre per a penyes, amb premis de productes de la terra per a la penya que més recicle. Pesatge a la bàscula de 12.00 a 16.00 h. Organitza la Comissió de Penyes, la Junta de Festes, la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic i Ecovidrio.

12:00 h Acte d'homenatge bodes d'or matrimonials

A l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, acte d'homenatge bodes d'or matrimonials, presidit per l'alcalde de la ciutat, José Benlloch Fernández, i l'assistència de la reina de les festes i les dames de la ciutat.

14:00 h Festa reggae Dub drum and bass

A l'avinguda d'Europa, s/n, festa reggae Dub drum and bass. Organitza Skate Bar.

14:00 h Dinar de germanor

Al restaurant Els XIII, dinar de germanor, organitzat per l'Associació de Pensionistes i Jubilats El Prado. Tot seguit, ball amb el músic Miguel Ángel a la seu de l'associació. Patrocina la Junta de Festes.

16:30 h Pujada al campanar

A l'església Arxiprestal, pujada al campanar, fins a les 18.30 h. Organitza la Junta de Festes.

17:00 h Atuvera Flamenco-Pop

Al carrer del Salvador, 62, Atuvera Flamenco-Pop. Organitza la Penya Beu i Fuig.

17:00 h Ball de disc

Al CEAM, carrer de Gamboa, 29, ball de disc. Organitza el Consell d'Usuaris del CEAM.

17:30 h Postisound

Al carrer del Rei en Jaume, 15, Postisound. Organitza la Penya Postiguet.

18:00 h Tardeo amb discomòbil

Al carrer del Bisbe Rocamora, 62, tardeo amb discomòbil. Organitza l'AC Penya El Garbonet.

18:00 h Actuació del grup Sonia y sus secuaces

Al carrer del Pare Molina, 2, actuació del grup Sonia y sus secuaces. Col·labora Tejemaneje Bar. Organitza la Regidoria de Festes.

18:00 h Jugant, jugant

A la plaça Major, Jugant, jugant, amb l'actuació de Xarxa Teatre amb l'obra El dolçainer de Tales. En commemoració del 30é aniversari de l'AC El Trull, Grup de Dolçainers i Tabaleters de Vila-real. Organitzen la Regidoria de Tradicions i la Junta de Festes.

18:00 h DJ Manhattan

Al carrer de Pere Gil, actuació de DJ Manhattan. Col·laboren La TaVerda i L'Antic Café Tertulia. Organitza la Regidoria de Festes.

18:00 h Bou per la vila

Bou per la vila, amb el bou núm. 89, guarisme 5, de la ramaderia Cebada Gago, patrocinat per la Junta de Festes, i els bous núm. 56, guarisme 4, de la ramaderia Manuel Caro, i el bou núm. 49, guarisme 4, de la ramaderia Manuel Caro, patrocinats per la Comissió de Penyes. Organitzen la Comissió de Penyes i la Junta de Festes.

19:00 h Tardeo flamenc

A la plaça de la Vila, 3, tardeo flamenc. Col·laboren Fundació Caixa Rural i El Casino. Organitza la Regidoria de Festes.

19:30 h N'Rockats

Al carrer de Pere Gil, actuació de N'Rockats. Col·laboren La TaVerda i L'Antic Café Tertulia. Organitza la Regidoria de Festes.

19:30 h Belle De Z

Al carrer de Santa Caterina, encreuament amb Joan Baptista Llorens, actuació de Belle De Z. Col·labora Taberna los Galgos. Organitza la Regidoria de Festes.

19:30 h VIII Trobada de Pasquals i Pasquales i III Trobada de cognoms Villarreal

A la plaça de Sant Pasqual, VIII Trobada de Pasquals i Pasquales i III Trobada de cognoms Villarreal. Organitza la Junta de Festes.

20:00 h Sopar de pa i porta

A la seu de l'Associació de Pensionistes i Jubilats La Murà (carretera d'Onda, 15), sopar de pa i porta. Seguidament, ball amb orquestra. Organitza la Junta de Festes.

20:00 h Concert de flamenc gospel

Al jardí del Pou d'Amorós, concert de flamenc gospel. Organitzen l'Associació Cultural Cristiana de l'Església de Filadèlfia de Vila-real, la Regidoria de Tradicions i la Junta de Festes.

23:00 h Bou embolat

Bou embolat, amb els bous de la vesprada i amb embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l'encreuament amb el Raval del Carme. Organitzen la Comissió de Penyes i la Junta de Festes.

23:00 h Campanya "Jo trie. Coneixement"

A la plaça Major, campanya "Jo trie. Coneixement" per a reduir riscos pel consum d'alcohol i de drogues, a càrrec dels joves mediadors de la Xarxa Agents Coneixement. Organitza la UPCCA de la Regidoria de Sanitat.

23:30 h Discomòbil 15é aniversari amb el DJ Toni Rico (Kal-Kat)

Al carrer de Benicarló, 40, discomòbil 15é aniversari amb el DJ Toni Rico (Kal-Kat). Organitza la Penya Capçots.

00:00 h Miss Caffeina

A la plaça Major, actuació de Miss Caffeina. Organitza la Junta de Festes.

01:00 h Bacarra on Tour

Al Recinte de la Marxa, Bacarra on Tour. Organitza la Junta de Festes.