diumenge 19

08:00 h X Ral·li Vespa-real

Al restaurant La Brasa (av. Grècia), inscripció per al X Ral·li Vespa-real, que començarà a les 9.00 h i farà un recorregut per la província i pels carrers de la ciutat, i finalitzarà a la plaça Major sobre les 13.00 h. Organitza Vespa Club Vila-real i la Junta de Festes.

08:00 h Desmuntatge de cadafals

Desmuntatge de cadafals.

10:00 h XV Campionat d'Escacs Ciutat de Vila-real

A l'Espai Jove, XV Campionat d'Escacs Ciutat de Vila-real. Organitza el Club d'Escacs Vila-real. Col·laboren les regidories d'Esports i Joventut.

11:00 h II Marxa saludable familiar

Des de la plaça del Llaurador, II Marxa saludable familiar fins al Termet. A continuació, Jugant, jugant a la zona de l'aparcament, amb activitats per als xiquets, amb Animatemps. Organitzen Pintando el camino en rosa-Aspanion, Villarreal CF, Porcelanosa, Carrefour i la Junta de Festes.

12:00 h Concentració i desfilada de cotxes antics

A la plaça Major, concentració i desfilada de cotxes antics pels carrers fins a la plaça del Llaurador. Organitzen Antic Club Motor Castelló i la Junta de Festes.

17:00 h Ball en viu

Al CEAM, carrer de Gamboa, 29, ball en viu final de festes. Organitza el Consell d'Usuaris del CEAM.

17:00 h Concurs de coloms esportius Trofeu de Sant Pasqual

Al camp de vol, camí de Betxí, concurs de coloms esportius Trofeu de Sant Pasqual. Organitza el Club Colombicultura La Unión Vila-real.

19:45 h La Década Prodigiosa

A la plaça Major, concert de La Década Prodigiosa. Organitza la Junta de Festes.

21:45 h Traca final de festes

Traca final de festes, des de la basílica de Sant Pasqual fins a l'Ajuntament. A continuació, correfocs a càrrec de Botafocs i de la xaranga Clau de Show, per la plaça Major i els carrers de Cervantes, Mare de Déu dels Dolors, Penitència, Vilavella, av. Itàlia, Sant Manuel, Pasqual Font de Mora, fins al parc d'Alaplana.

22:30 h Castell final de festes

Al parc d'Alaplana (carrers de Sant Manuel i Pasqual Font de Mora), castell final de festes a càrrec de la Pirotecnia Martí, patrocinat per Porcelanosa. Organitza la Junta de Festes.